Επιλέξτε γλώσσα

« Λόγω τηλεφωνικής βλάβης, παρακαλούμε καλείτε προσωρινά στο 210 9414360 »

Προμήθεια ειδικών συσκευασιών ΕΑΥΜ

Οι συσκευασίες των επικίνδυνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων  έχουν κάποιες ειδικές προδιαγραφές βάσει νομοθεσίας. Συγκεκριμένα, φέρουν τη διεθνή σήμανση του μολυσματικού, καθώς και τον αριθμό UN 3291 για τη μεταφορά επικίνδυνων αποβλήτων αμιγώς μολυσματικών και μικτών επικινδύνων αποβλήτων. Επιπρόσθετα, αναλόγως του βαθμού επικινδυνότητας των αποβλήτων που μεταφέρονται και εν συνεχεία του τρόπου επεξεργασίας αυτών, οι συσκευασίες διαφέρουν χρωματικά. Με άλλα λόγια, τα επικίνδυνα απόβλητα αμιγώς μολυσματικού χαρακτήρα που προορίζονται για επεξεργασία με τη μέθοδο της αποστείρωσης τοποθετούνται σε συσκευασίες κίτρινου χρώματος. Αντιστοίχως, τα μικτά επικίνδυνα απόβλητα που προορίζονται για επεξεργασία με τη μέθοδο της αποτέφρωσης τοποθετούνται σε συσκευασίες κόκκινου χρώματος.

 

Περιγραφή των ειδών συσκευασίας των αποβλήτων:

Χαρτοκυτία κόκκινα και κίτρινα

Κατασκευασμένα από χαρτόνι, εμπεριέχουν εσωτερική σακούλα από πολυαιθυλένιο ιδίου χρώματος με το χαρτοκυτίο και ειδικό κλείστρο. Διατίθενται σε δύο μεγέθη:

-Χωρητικότητας 40 λίτρων, μέγιστου βάρους 8 κιλών

και διαστάσεων 28,5*28,5*46,5 εκατοστών.

-Χωρητικότητας 60 λίτρων, μέγιστου βάρους 10 κιλών και διαστάσεων 28*37*55 εκατοστών.

Εξωτερικές σακούλες κόκκινες και κίτρινες

Κατασκευασμένες από πολυαιθυλένιο. Διατίθενται επίσης σε δύο μεγέθη αντίστοιχα των χαρτοκυτίων 40 και 60 λίτρων.

Δοχεία Αιχμηρών Αντικείμενων

Κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, μίας χρήσης, με ειδικό καπάκι ασφαλείας. Διατίθενται σε μέγεθος  χωρητικότητας  5,4 λίτρων. Δυνατότητα παραγγελίας και σε άλλα μεγέθη.

 

Όλες οι προαναφερθείσες ειδικές συσκευασίες είναι άμεσα διαθέσιμες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Οι τιμές διάθεσης των συσκευασιών κυμαίνονται ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας.

 

Η εταιρεία ANSY AE έχει υλοποιήσει και λειτουργεί σύστημα μηχανογράφησης MICROSOFT DYNAMICS NAV και MICROSOFT DYNAMICS CRM